Івано-Франківськ До сайту

Вони – «Інші» та готові дивувати у Франківську

Переїжджають люди, переїжджають підприємства, відкриваються нові заклади – Франківськ підтримує марку економічного фронту України. Відтак, у місті скоро з’явиться заклад від відомого українського кулінара Євгена Клопотенка.

Інформатор дізнавався де та коли.

Партнер українського кулінара Микита розповів нам, що у Франківську з’явиться заклад з невеличким, але дуже оригінальним стріт-фудом, тому й зватиметься він «Інші».

Локацією для нього обрали міське озеро. Цьому послугувало 2 причини.

По-перше, набережна Івано-Франківська дуже охайна, там приємно проводити час.

По-друге, там фактично немає чим пригоститися, а на свіжому повітрі, як відомо, завжди прокидається шалений апетит.

Вгамувати голод можна буде за адресою: вулиця Саєвича 5а.

На франківців та гостей міста чекатиме цікаве та смачне меню з українськими нотками: сендвічі, смузі, фреші, мілк-шейки, салатики. Пан Микита каже, любителі чогось незвичного зможуть скуштувати, наприклад, «Цезар» з карамелізованим буряком.

«Інші» має відкритися найближчим часом, роботу над проектом закладу дизайнери майже закінчили.

Микита каже, стріт-фуд безкоштовно пригощатиме вимушених переселенців, які переїхали до Івано-Франківська. Окрім цього, заклад надав переміщеним особам і робочі місця.

Наприклад, над його відкриттям працює Олександр, який приїхав із Нової Каховки Херсонської області. Він бізнесмен, відкрив на Херсонщині 2 успішних заклади, однин із яких також на березі річки.

Наразі стрід-фуд на фінішній прямій до відкриття. А поки там пригощають смачним чаєм та пончиками з трояндовим варенням. Ми також спробували – смачно!

Тетяна Голунова