Завтра неділя, а це означає час приготувати щось смачненьке. Пропонуємо вам спекти тарт з сиром та карамелізованими яблуками.
Інформатор розповідає секрети його приготувати.
Інгредієнти:
- 350 г борошна;
- 1 дрібка солі;
- 150 г вершкового масла;
- 2 курячих жовтки;
- 300 г творогу або крем-сиру;
- 2 курячих білка;
- 200 г цукру;
- 2 великих яблука;
- 150 г вершків;
- 1 дрібка кориці.
Приготування:
Для тіста у мисці змішайте борошно, масло, жовтки, сіль та добре перемішайте руками. Сформуйте шар, покладіть до пакету та залиште в холодильнику на 1 годину.
Для начинки збити 2 курячих білка з 100 г цукру до пишної піни. Крем сир або творог пропустіть через сито або збити у блендері. Змішайте сир та білок і обережно перемішайте.
Дістаньте тісто з холодильника та розкачайте його товщиною приблизно 1 сантиметр. Викладіть тісто у форму. До розігрітої духової шафи поставте тісто та запікайте 15 хвилин при температурі 175° попередньо у декількох місцях тіста зробіть дірочки виделкою.
Після того коли тісто підпечеться викладіть сир та знову поставте то духової шафи на 10 хвилин.
Очистіть 2 яблука від шкірки та серцевини. До пательні покладіть 50 г вершкового масла, яблуко нарізане кубиками, 100 г цукру та обсмажити на великому вогні. Коли цукор стане коричневий додайте 150 г вершків, зробіть повільний вогонь, перемішайте, викладіть на пиріг та випікайте приблизно ще 15 хвилин.
Ось і все – Готово! Смакуйте на здоров’я.
Читайте також: Рецепт вихідного дня. Смачнезний бісквіт.
Вадим Оксенчук