Івано-Франківськ До сайту

Інста-локації з соняхами неподалік Франківська

А ви знаєте – зовсім поруч з Франківськом ростуть ну дуууже гарні соняхи? І не один чи два, а цілі поля цих прекрасних рослин. и

Інформатор зробив добірку з локацій із соняхами, що знаходяться на відстані 5-30 км від Франківська.

Ми побували на 4 локаціях. Дві з них знаходяться у напрямку Надвірної. Одна неподалік Тисмениці. Інша – зовсім поруч з Франківськом.

Тож погнали 🙂

1 місцина

Вона знаходиться одразу за Березівкою. Там соняхи середнього розміру. Якщо ви не хочете далеко їхати, але мрієте про невеличкий відпочинок у 10-20 хвилин, то вам сюди. Місцина відокремлена від дороги деревами.

2 місцина

Якщо чесно, то 2 локація – наша фаворитка. Розташована за Тисменичанами. Соняхи там ростуть великого розміру. Так, вона знаходиться майже за 30 кілометрів від Івано-Франківська. Але звідти відкривається неймовірний краєвид. Розташована біля дороги, що може трохи заважати для відпочинку. Проте фотографії вийдуть дуже гарними.

 

 

3 локація

Вона знаходиться майже одразу на виїзді з Франківська (якщо заїжджати у місто, то їхати дорогою Н09). Тут ростуть великі соняхи. Якщо їхати далеко не хочеться, чи немає змоги, то це місце саме для вас.

4 місцина

Непогана локація, проте більшість рослин там вже зів’яли, на жаль. Вона знаходиться у напрямку Тисмениці. Соняхи ростуть середнього розміру. Можливо для фото місцина не підійде, проте для того, аби помилуватися краєвидами та трошки відпочити – те що треба.

 

Ну не можемо ми вас залишити без відео. Тому сідайте зручніше. Одягайте навушники і милуйтеся красою соняхів. Гарного перегляду:

 

Артем Тригуб