Івано-Франківськ До сайту

Куди піти франківцям наприкінці робочого тижня

Сьогодні, 21 жовтня, мешканців Івано-Франківська запрошують відвідати виставку живопису та фотографії, виставу в театрі й тренінг з домедичної допомоги.

Пише Інформатор.

Проведе інструктор, працівник вибухо-технічної служби МВС. Попередня реєстрація за посиланням.

Вхід за благодійним внеском, який передадуть до БФ Сергія Притули.

Час: 12:00

Місце: повідомлять телефоном після реєстрації

Інструктор — франківська поліцейська Олександра Бабецька. Попередня реєстрація за посиланням.

Вхід за благодійним внеском, який передадуть до БФ Сергія Притули.

Час: 16:00

Місце: повідомлять телефоном після реєстрації

Андрій Афтанас – настоятель храму Різдва Богородиці ПЦУ у смт. Щирець. З юних років захоплювався фотографією та мистецтвом. Потім поєднав духовне служіння з творчими пошуками. В міру володіння теорією фотографії, автор на практиці втілює набуті знання й доносить до глядача своє бачення краси світу, використовуючи як новітню – цифрову, так і призабуту автентичну техніку фотодруку – цианотипію.

Отець Андрій – учасник всеукраїнських та міжнародних фотоконкурсів та володар нагород.

Час: 16:00

Місце: Підземний Перехід Ваґабундо

Драма-реквієм на основі реальних подій за однойменною книгою М. Матіос. Вистава на основі реальних подій 40-х років XX сторіччя на скривавленій Гуцулії — своєрідний спіритичний сеанс. Молитва-реквієм у містичному коловороті сценічного простору крізь час подарує сповідь та прощення “своїм” та “чужим”, “невинним” та “винним” мученикам історії. Бо тільки з любові та у муках народжується нове чисте життя. Народжується нація.

Квитки можна придбати за посиланням.

Час: 18:00

Місце: Івано-Франківський національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка

Художник вперше побував в ІФ як учасник міжнародної бієнале “Імпреза-97” для котрої намалював знакову роботу “Франко – Іван -Франко”. Пізніше ЦСМ неодноразово експонував її на виставках у Харкові, Києві, Івано-Франківську. В 2018 Борисов мав персональну виставку в галереї “ЧЕЧ”.

Більшість робіт представлених на виставці “UA > Way here / WarTime” намальовані після лютого 2022. Олексій окрім щоденного малювання, в тому числі і під час ракетних обстрілів, активно волонтерить для потреб ЗСУ.

Живопис на межі дизайну незвичний для наших країв дозволить глядачам ознайомитися з ще одним ракурсом сприйняття дійсності.

Час: 19:00

Місце: Підземний Перехід Ваґабундо

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com