Івано-Франківськ До сайту

Легкий салатик до святкового столу | рецепт тижня

У період новорічних та різдвяних свят хочеться почастувати рідних чимось смачненьким та не надто заїждженим. Тому ми пропонуємо зготувати вам цей салат – корисний та смачний. А ще він досить бюджетний.

Інформатор готує для вас.

Салат із пекінською капусти та зі сметаною саме те, що підійде кожному. Однак для початку підготуємо всі інгредієнти:

Для початку усі овочі варто помити. Далі дрібно нарізаємо капусту, точніше її половину. А решту можете залишити для наступного разу. На кубики подрібнюємо 1-2 помідори. Огірки теж нарізаємо на кружечки і ще навпіл, вистачить 1-2 огірочки. Беремо приблизно 200 г. ковбаси й подрібнюємо на кубики.  Не забуваємо додати кукурудзу, але злийте з баночки всю юшку. І ще треба нарізати півкільцями середню цибулю дуже тоненько.

Усе насипаємо в одну велику миску й заправляємо сметаною, вистачить 4-5 ст. л. Солимо, перчимо до смаку, можна ще додати зелені, адже так буде навіть краще.  Усе карто перемішуємо та насипаємо в красиву тарілку. Тепер можна подавати на стіл. Смачного.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Валентина Вінковська