Івано-Франківськ До сайту

Працівники “Карпатнафтохіму” вже три місяці не отримують зарплати — коментар міської влади

Майже 4 тисячі сімей залишаються без грошей, адже “Карпатнафтохім” не виплачує своїм робітниками зарплати вже 3 місяці.

Пише Інформатор Калуш. 

Наразі щодо підприємства відкрито тривалі судові розгляди, через що блокуються рахунки комплексу. Це й зупиняє всі фінансові операції, окрім сплати податків.

“Через вимушену зупинку роботи практично всього підприємства, громада опинилась в небезпечній ситуації, яка може, яка може спровокувати екологічну та соціальну катастрофу”, — йдеться на сайті Калуської міської ради.

Влада міста також зазначає, що вона не може впливати на хід слідства, але найгірше те, що заручниками цієї ситуації стали працівники. Тож до міського голови Андрія Найди прийшли представники профспілкового комітету підприємства , щоб обговорити проблему та знайти рішення.

Повідомляють, що раніше з приводу цього питання до різноманітних інстанцій неодноразово надсилались відповідні звернення, однак на сьогодні позитивного результату немає. У результаті зустрічі сторони досягли домовленості про спільні дії. Міський голова невдовзі ініціюватиме зустріч профспілкових активістів з головою обласної військової адміністрації Світланою Онищук.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com