На Прикарпатті перевіряють хлібокомбінати та пекарні

Протягом минулого тижня на Франківщині почали моніторинг об’єктів, які займаються пекарською справою. Також перевірятимуть хлібокомбінати.

Розповідає Інформатор, покликаючись на пресслужбу Головного управління Держпродспоживслужби в Івано – Франківській області.

Під час таких обстежень звертатимуть увагу на:

  • наявність реєстрації потужності, як оператора ринку харчових продуктів;
  • наявність впровадженої системи HACCP та її дієвість;
  • санітарний стан виробничих та складських приміщень;
  • процедури миття та прибирання обладнання;
  • наявність миючих та дезінфікуючих осередків тощо.

“За підсумками моніторингу будуть зроблені висновки про масові явища та процеси, що відбуваються у сфері виробництва та реалізації харчових продуктів рослинного походження на Прикарпатті”, – написали у пресслужбі.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Exit mobile version