Минулого тижня спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби Івано-Франківщини розпочали моніторинг об’єктів, що здійснюють виробництво й продаж продуктів рослинного походження. Йдеться зокрема про пекарні й хлібокомбінати.
Пише Інформатор із посиланням на Держпродспоживслужбу.
Такі перевірки на території Івано-Франківської області триватимуть до кінця березня.
За результатами моніторингу на кожному об’єкті спеціалісти складають відповідний акт. Основна увагу звертають на такі питання :
- наявність реєстрації потужності, як оператора ринку харчових продуктів;
- наявність впровадженої системи HACCP та її дієвість;
- санітарний стан виробничих та складських приміщень;
- процедури миття та прибирання обладнання;
- наявність миючих та дезінфікуючих осередків тощо.
За підсумками моніторингу в Держпродспоживслужбі робитимуть висновки про масові явища й процеси у сфері виробництва та реалізації харчових продуктів рослинного походження на Прикарпатті.
На фото – один із об’єктів Косівщини.
Читайте також: На Прикарпаття надійшов небезпечний рис для ризотто
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com