У ці весняні сонячні дні хочеться на сніданок чогось цікавого. Не лише, щоб смачно, а й корисно було. Тож пропонуємо вам спробувати саме цей рецепт.
Інформатор готує для вас.
Підготуємо продукти. У нас це мікрозелень, яку ми самі виростили, яйце, сіль, перець, оцет і трішки ковбаси, мікрозелень, хліб.
У маленьку каструлю наливаємо воду та ставимо на плиту, щоб закипіла. Потім варто зменшити вогонь на мінімум і додати ложку оцету.
Далі великою ложкою крутимо воду в каструлі так, щоб утворилась воронка. Обережно розбиваємо яйце і виливаємо його саме в центр воронки. Не забувайте розмішувати воду ложкою, щоб яйце не прилипло до дна каструлі.
Варимо яйце 2-3 хвилини.
Шумівкою дістаємо яйце з каструлі та даємо воді стекти. Далі прикрашаємо за смаком.
Ми виклали яйце на хліб, посолили, додали подрібнену ковбаску, поперчили та прикрасили листочками мікрогріну, а саме гороху. Було красиво та корисно.
Тож смачного. Готуйте разом з нами.
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com