Міжнародний день супу відзначають у світі саме сьогодні, 5 квітня, щоб нагадати наскільки важлива ця страва. Суп є незамінним для нашого організму, проте хочеться урізноманітнити своє звичне меню. Тому пропонуємо зготувати ось такі супчики.
Інформатор знову готує.
Першим зготуємо грибний суп. Інгредієнти :
Картопля;
Рис;
Гриби (шампіньйони);
Цибуля;
Морква;
Сир плавлений;
Сметана 200 г.;
Зелень;
Спеції;
Вода.
Наливаємо в каструлю воду й ставимо на увімкнену плиту. Чистимо картоплю, миємо, ріжемо начетверо. Вкидаємо все в каструлю. Миємо рис і додаємо десь через 15 хвилин до супу. Солимо.
Далі подрібнюємо й смажимо цибулю, моркву та грибочки на сковороді та додаємо туди сметану. Тушимо все й доливаємо 200 мл. води. І ще тушимо хвилин 10.
Готуємо суп 30 хвилин і додаємо нашу підливку з грибами. Натираємо плавлений сир чи ріжемо на кубики та вкидаємо до супу. Варимо до повної готовності. Додаємо зелень, спеції, підсолюємо до смаку. Смачного.
Рецепт номер 2.
Легенький суп із овочами. Інгредієнти:
Картопля;
Подрібнена морква, цибуля та перець;
Зелений горошок;
Кріп, петрушка;
Сіль, перець.
Починаємо готувати, вкидаємо варитися порізану картоплю. Солимо. Усі овочі додаємо через 10 хвилин після кипіння. І готуємо ще хвилин 25, поки не звариться повністю картопля.
Пробуємо на смак і солимо та перчимо до смаку. Додаємо зелень. Готово.
Смачного, готуйте разом з нами.
Читайте також: Печиво за 10 хвилин | рецепт тижня
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com