Івано-Франківськ До сайту

Як вибрати якісний холодильник

Холодильники – необхідна річ для кожної оселі, закладу харчування чи офісу. Техніку з кожним роком вдосконалюють, як же не помилитися з вибором та підшукати якісний прилад, який прослужить довго?

Розповідає Інформатор.

На що звернути увагу під час вибору холодильника

Потреба споживача при виборі холодильника базується на тому, аби прилад довше зберігав продукти свіжими. Важливі також його місткість та енергопостачання. 

По-перше, покупцю слід визначатися з об’ємом, який буде для нього оптимальним. Врахуйте площу приміщення та кількість членів сім’ї. В середньому на одну людину потрібно 50-60 літрів. Морозильна камера займає близько третини холодильника.

Тут ви зможете обрати холодильник, який підійде вам https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/holodilniki_whirlpool.html. Вибір пропозицій великий і задовольнить покупців з різними фінансовими можливостями. 

Холодильники Whirlpoolі представлені лише високим класом енергозбереження: A+ (до 42 Вт/год), A++ (до 33 Вт/год), A+++ (менше 22 Вт/год). Зекономити також допоможе інверторний компресор, що споживає до 40% електроенергії менше.

Хоча холодильник дозволить заощадити кошти за електроенергію, виглядатиме при цьому він не менш стильно. Деякі моделі Whirlpoolі — вбудовані. Їх можна приховати за декоративними дверима, що спеціально обираються під інтер’єр кухні. 

Звертаємо вашу увагу і на тип системи охолодження. У холодильниках Whirlpool найбільш поширеними є:

Чому Whirlpool буде слугувати краще, ніж інші холодильники?

Ми вже зазначали, що холодильники Whirlpool споживають менше електроенергії. Цьому також допомагає технологія 6th Sense, що забезпечує автоматичну регуляцію температури та вологості. Окрім цього, холодильники майже не шумлять та мають додаткові функції, наприклад, у вигляді дисплею. Якщо ви часто “тягнетеся” за чимось смачним і кожен раз відчиняєте дверцята холодильника — у Whirlpool є рішення. Можна придбати холодильник-вітрину (доступні у великому та малому розмірах).

Бренд Whirlpool постійно вдосконалює свої моделі, адже працює на ринку вже з 1911 року. За цей час вдалося задовольнити запити багатьох споживачів. Це й не дивно, тому що холодильники Whirlpool поєднують у собі надійність, практичність та інновації. Останні, водночас, зрозумілі та доступні будь-якому споживачу.

Компанія також пропонує великий вибір моделей – одно- та багатокамерні. Усе для того, щоб холодильник міг гарно вписатися в інтер’єр помешкання.

Серед технічних характеристик холодильників Whirlpool:

Холодильники Whirlpool – для тих, хто любить комфорт. 

З питань реклами звертайтесь на електронну адресу informator.ivanofrankivsk@gmail.com

або за телефоном +38 (096) 989 60 87.