Івано-Франківськ До сайту

У Калуші вперше створили молодіжну раду

20 квітня у Калуші відбулись установчі збори, де визначили склад Молодіжної ради. Також на першому засіданні обрали голову, заступника та секретаря.

Повідомляє Інформатор.

На зборах зібрались представники ініціативної групи, вони впродовж 2 місяців готували нормативну базу для створення ради. Склавши свої повноваження, ініціативна група розійшлась, а присутні визначились з головуючим, секретарем та представниками лічильної комісії зборів. Ними стали Марія Росоловська (головуюча), Остап Лагойда (секретар), Діана Багринівська, Єлизавета Мельник та Олег Кіндрацький (представники лічильної комісії).

Претенденти на голову мали 5 хвилин, щоб презентувати програму діяльності та відповісти на запитання від колег. Шляхом демократичного відкритого голосування більшість обрала головою Олега Кіндрацького. Ключові тези його програми:

У програмі розвитку Молодіжної ради він озвучив такі тези:

Міський голова привітав Олега з займаною посадою та запропонував йому стати особистим радником з питань молоді. Голова відмовився від пропозиції обґрунтовуючи це тим, що така діяльність суперечить його основній діяльності — журналістиці. Окрім цього, він бажає не бути політично заангажованим. Він запропонував питання радника вирішити на наступному засіданні.

Заступником голови став Остап Лагойда,  а секретарем обрали Софію Сушко.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com