Івано-Франківськ До сайту

Куди піти в Івано-Франківську 24 квітня

Завтра, 24 квітня, мешканцям Івано-Франківська радять відвідати кіновечір, відкриття фестивалю та зіграти в настільні ігри.

Розповідає Інформатор.

Безкоштовний показ фільму “І кожна річка” за участі Кіноклубу Docudays від ГО “Різні”.

Річки мають для людини сакральне значення. Кожен народ має свою священну річку. Кожна річка — чиїсь відображення і пам’ять. І стан кожної з них — це результат нашої з вами діяльності чи бездіяльності, а не лише кліматичних змін, як ми часто думаємо, щоб виправдовувати цим свої дії.

Режисерка фільму – Олеся Моргунець-Ісаєнко

Час: 17:30

Місце:

МЦ “Параграф”, Шевченка, 57

Завтра відбудеться відкриття фестивалю професійного музичного мистецтва “Прикарпатська весна 2023”. Виступатиме Тарас Менцінський (віолончель, м. Львів) разом з академічним симфонічним оркестром обласної філармонії ім. Іри Маланюк.

Тарас Менцінський виступає як соліст і камераліст з сольними програмами в Україні і поза її межами – в Італії, Англії, Німеччині, Польщі. Учасник музичних фестивалів “Контрасти”, “Віртуози” (Україна), “Маратон” (Прага).

Час: 18:30

Місце: Івано-Франківська філармонія ім. Іри Маланюк

Усіх охочих запрошують на вечір настільних ігор. Можна буде зіграти як у класичні “Uno” та “Цитаделі”, так і в новітні інноваційними механіками. Окрім цього, за бажанням можна взяти з собою свої улюблені настільні ігри та гарно провести час.

Вхід за вільним донатом. Тривалість – 3 години.

Час: 19:00

Місце: МЦ “Параграф”, Шевченка, 57

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com