Смачний, легкий в приготуванні та дуже ситний салатик пропонуємо вам сьогодні зготувати. Він чудово підійде як на свято, так і в будні.
Тож готуйте разом з Інформатором.
Для приготування знадобляться такі інгредієнти:
- 1 банка консервованого тунця
- пекінська капуста
- 1 банка консервованої кукурудзи
- 1 помідор
- 1 огірок
- 2-3 варених курячих яйця
- 1 маленька цибулина
- майонез
- сіль, перець, зелень
Починаємо з того, що миємо всі овочі. Відкриваємо тунець, зливаємо з нього рідину та висипаємо у велику миску.
Нарізаємо пекінську капусту, але не дуже дрібно, й теж вкидаємо в посудину. Туди ж додаємо кукурудзу, але без юшки. Нарізаємо дрібно цибулину, кришимо варені яйця, огірок, помідорку та зелень і змішуємо. Додаємо майонез, сіль, перець за смаком. Головне все добре перемішати. Смачного!
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com