Івано-Франківськ До сайту

Салат із тунця | рецепт тижня

Смачний, легкий в приготуванні та дуже ситний салатик пропонуємо вам сьогодні зготувати. Він чудово підійде як на свято, так і в будні.

Тож готуйте разом з Інформатором.

Для приготування знадобляться такі інгредієнти:

Починаємо з того, що миємо всі овочі. Відкриваємо тунець, зливаємо з нього рідину та висипаємо у велику миску.
Нарізаємо пекінську капусту, але не дуже дрібно, й теж вкидаємо в посудину. Туди ж додаємо кукурудзу, але без юшки. Нарізаємо дрібно цибулину, кришимо варені яйця, огірок, помідорку та зелень і змішуємо. Додаємо майонез, сіль, перець за смаком. Головне все добре перемішати. Смачного!

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com