Івано-Франківськ До сайту

Річка Ворона піднялася на 2,5 м. У Підпечерах перевезли близько 200 людей, які прямували на роботу

Учора, 9 липня, почала прибувати вода на річці Ворона. Яка ситуація з підтопленнями в Івано-Франківській громаді?

Повідомляє Інформатор.

“Місто на тиждень часу забезпечене чистою водою. Станом на ранок рівень води впав значно. Чекаємо зниження рівня води, обстежуємо і приступаємо до робіт по наших водозаборах і мосту”, – сказав заступник міського голови Руслан Гайда.

Підтоплень будинків у громаді не було. Заступник голови Віталій Федорів зауважив, через сильні опади було підтоплення доріг, городів, вулиць у селах Тисменичани, Радча, Березівка, Черніїв, Драгомирчани, Підпечери.

“Найгірша ситуація була в Драгомирчанах і Крихівцях. Річка Млинівка дещо вийшла з берегів. Ми фактично фіксуємо всі ці проблемні місця, для того, щоб в подальшому зробити поглублення цієї річки чи невеличкі загородження. Спрацював рівень доріг і фоси в Радчі. Найгірша ситуація в селі Підпечери. Там річка Ворона піднялася на 2,5 м. Жодних руйнувань немає, є тільки підтоплення городів. Зранку староста разом з управлінням надзвичайних ситуацій і службою МАРС перевезли близько 200 людей, які прямували на роботу. Жодних критичних моментів немає”, – сказав Федорів.

Головне фото ілюстративне.

До теми: В Івано-Франківській громаді обстежать мости.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com