Івано-Франківськ До сайту

Всі системи спрацювали вчасно. Гендиректор “СВІСС “КРОНО” озвучив причину вибуху на заводі

Керівник ТОВ “СВІСС “КРОНО” Зайонц озвучив причину вибуху на заводі. З його слів, всі системи захисту спрацювали вчасно.

Повідомляє Інформатор Калуш.

Нагадаємо, вибух пролунав у ніч на 30 червня. Представники місцевого самоврядування, а саме селищний голова Брошнів-Осадської ТГ Тарас Манорик, звернувся до керівництва компанії з проханням роз’яснити ситуацію. Відповідь така:

“Під час виробничого процесу виникла нештатна ситуація, а саме в трубопроводі пневматичного транспорту сировини дільниці сепарації ймовірно потрапив сторонній предмет, що призвело до появи іскор та подальшого загорання технологічного обладнання. Всі системи захисту спрацювали вчасно та якісно, включилися системи іскрогасіння і відкрились клапани, які викидають надлишки повітряної хвилі з трубопроводів пневматичного транспорту сировини дільниці сепарації… Будь-яких пошкоджень технологічних ліній, що могли призвести до наднормативних викидів чи скидів, не відбулось. Загрози життю та здоров’ю мешканців громади не було”. 

Внаслідок вибуху двоє працівників отримали поранення, а одного з них госпіталізували з опіками 2 ступеня важкості до лікарні.

До теми: Пожежа на підприємстві у Брошнів-Осаді: селищна рада звернеться до екологічного комітету ВР.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com