Івано-Франківськ До сайту

Українські війська на передовій отримали партію дронів від «АКРІС ЗАХІД» та «АКРІТЕРА АГРО», які входять до групи компаній AST

Військові ЗСУ на Східному напрямку отримали нову партію дронів – 43 бойові пташки, які пристосовані до бойових операцій.

Дрони здатні нести боєприпаси на відстань понад 10 км і вантаж до 1,2 кг. Вони були оснащені додатковими технічними засобами після детальних консультацій.

Військові з нетерпінням чекали на постачання «пташок». Кошти на закупівлю дронів – 700 000 гривень – надала група компаній AST, в межах програми соціального партнерства.

Ініціатором закупки виступив голова Богородчанської громади Ростислав Заремба, який особисто відвіз бойовий вантаж.

«Цього разу доставили 43 штуки для відповідних підрозділів 10-ї, 92-ї та 56-ї бригад», – зазначив Заремба.

Від початку війни група компаній AST бере активну участь у підтримці Збройних сил України та громад. Спрямувавши в цілому на допомогу армії та соціальну підтримку понад 51 млн гривень.

ДОВІДКОВО:

Група компаній «AST» сучасний український агровиробник, який успішно працює на аграрному ринку з 1996 року.

Компанія є однією з найбільших виробників високоякісної сої в Україні та ЄС, а також входить до переліку провідних агрохолдингів за обсягами виробництва сої та кукурудзи.

AST оперує як товаровиробник на земельному банку обсягом 150 тисяч гектарів у 8 областях України: Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Київській, Житомирській, Чернігівській та Рівненській.

В управлінні компанії 6 розвинутих елеваторних комплексів.