Івано-Франківськ До сайту

Надвірнянська громада провела в останню путь Героя Свідрука Володимира

Учора, 4 лютого, Надвірнянська громада проводжала на вічний спочинок жителя села Назавизів, 32- річного Свідрука Володимира Степановича.

Із сумом повідомляє Інформатор 

Народився Свідрук Володимир, 12 березня 1991 року, був сапером інженерно-саперного відділення, військової частини А 4017.

Зростав у сім’ї військовослужбовця, брав добрий приклад від свого батька Степана, який усе своє життя присвятив найвищій чоловічій справі, – службі в Збройних Силах і захист рідної України.

Володимир захищав Україну від початку повномасштабного вторгнення, замінив свій цивільний інструмент каменяра – теслі, молот і зубило, на зброю. Та на превеликий жаль, 24 січня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Пазено Бахмутського району Донецької області героя спіткала смерть.

Зі слів рідних головною метою воїна його користь країні та народу.

Без сина залишилась мати, без чоловіка дружина та без батька залишилось двоє дітей. У скорботі велика родина.

“Війна змінила все, не роздумуючи, ти, як справжній син своєї матері – України, який не залишить її в часи страшних випробувань одинокою, повернувся в Україну. Володимире. Ти жодного разу не промовив “А що мені дала Україна” бо що може дати мати і батько своїй дитині під благословенням  Господа: Дар Життя. Пам’ять про твій подвиг, Володимире, твоїх побратимів назавжди буде закарбована в наших серцях” – розповідають про воїна його близькі та рідні.

Вічна пам’ять. Герої не вмирають, вони назавжди залишаються у наших серцях.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87