Івано-Франківськ До сайту

Стали відомі деталі побиття школяра на Прикарпатті

За фактом насильницьких дій щодо неповнолітнього поліцейські Прикарпаття склали шість адміністративних протоколів. 

За фактом насильницьких дій щодо неповнолітнього поліцейські Прикарпаття склали шість адміністративних протоколів. 

Повідомляє Інформатор з посиланням на правоохоронців.

Нагадаємо, 5 квітня під час моніторингу соціальних мереж, поліцейські виявили відео на якому група осіб вчиняє протиправні дії щодо хлопця.

Під час слідчооперативних дій правоохоронці встановили, що на відео зафіксований 16-річний учень Чернелицького ліцею, його однолітки, які теж навчаються в цьому навчальному закладі та двоє чоловіків, 21-та 22-річні мешканці Чернелицької громади.

Під час допиту підлітків у присутності батьків, учителів. Відібрані пояснення учасників конфлікту, з яких стало відомо,  що між потерпілим та учнями старших класів були неодноразові словесні перепалки та конфлікти за межами навчального закладу, які неповнолітні фіксували на смартфони.

“Склали шість адміністративних протоколів на батьків учнів за ч. 3 ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення”, – повідомили у пресслужбі.

Наразі правоохоронці встановлюють місцеперебування двох чоловіків з метою притягнення їх до відповідальності. Перевірка триває.

Читай також: В Івано-Франківську розшукують одразу трьох дітей

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87