Івано-Франківськ До сайту

Привітальні листівки до Великодня: від душевних побажань до святкових традицій

Великдень – це час, коли ми відзначаємо воскресіння Ісуса Христа, ділимося радістю та надією з рідними та друзями. Привітальні листівки до Великодня є одним зі способів висловити свої найкращі побажання та поділитися святковим настроєм.

Інформатор зробив підбірку привітань з Великоднем в картинках та прозі.

Зі світлим Великоднем! Хай свято подарує спокій та радість! Нехай всі рідні зберуться за святковим столом та у теплому сімейному колі обміняються теплими обіймами та великодніми цілунками! Добра вам та всіляких благ, Божого прощення та благословення!

Христос Воскрес! У це світле свято, можна тільки побажати здоров’я, щастя, любові, миру та душевного спокою. Нехай у вашому домі завжди буде тепло і затишно. Завжди вас оточує розуміння, любов і турбота!

Зі світлим Великоднем вітаю! Христос воскрес, і нехай він подарує вам богатирське здоров’я, світлої долі, прекрасного настрою, гармонійного єднання з собою. Щастя вам, а також тепла та затишку будинку!

Вітаємо Вас зі світлим святом Христового Воскресіння, нехай передзвін великодніх дзвонів принесе Вам лише благі вісті, нехай Ваше серце наповниться радістю, хай віра допомагає Вам долати труднощі.

Нехай у серці панує лише світло, в будинку – затишок і добробут, у близьких – міцне здоров’я і радість у душі. Світле свято Великдень – день, коли, здавалося б, неможливе може стати дійсністю, тому не переставай вірити. Зі святом!

Христос Воскрес! Нехай яскраве світло цього великого свята осяє сьогодні весь світ, подарує надію, радість і щастя людям. І нехай сьогодні та завжди душа твоя іскриться вірою, помисли – добром, а серце – любов’ю.

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87