Івано-Франківськ До сайту

Забив до смерті: поліція Прикарпаття затримала молодика

На Прикарпатті, молодик умисно наніс тілесні ушкодження 53-річному чоловіку та покинув місце події. Від отриманих травм потерпілий невдовзі помер.

Повідомляє Інформатор покликаючись на правоохоронців

16 травня, на лінію екстреної допомоги «102» надійшло повідомлення про знайдене тіло 53-річного чоловіка біля дороги в селі Ясінки, П’ядицької територіальної громади. На перший погляд, видимих ознак насильницької смерті не було виявлено, але подальша судово-медична експертиза показала, що смерть настала внаслідок внутрішньої крововтрати.

Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце, швидко встановила, що перед смертю чоловік мав конфлікт з 22-річним жителем села П’ядики. Молодий чоловік, який раніше не мав проблем із законом, умисно завдав потерпілому кілька ударів ногою та руками по тулубу та голові, після чого покинув місце події. Від отриманих травм 53-річний чоловік помер.

Поліція Прикарпаття оперативно встановили місцеперебування підозрюваного та затримали його згідно зі статтею 208 Кримінально процесуального кодексу України. Підозрюваний зізнався у скоєному злочині.

Наразі йому вже оголошено підозру за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України, яка передбачає відповідальність за умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Суд має невдовзі обрати запобіжний захід для підозрюваного.

Читайте також: Жителя Калуша засудили до 4 років ув’язнення за продаж наркотиків

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87