Івано-Франківськ До сайту

Помічний гороскоп для всіх знаків зодіаку на 18 травня

На тлі останніх “вимкнень світла” відчувається занепокоєння, страх не встигнути щось зробити. Щоб хоч трішки полегшити цей період зорі рекомендують усім знакам зодіаку задонатити. Це допоможе нашим захисникам повернути світло.

Повідомляє Інформатор 

Овен: Зовсім скоро літо, тому саме час подумати про відпустку. Якщо ви ще не обрали місце, зорі якраз знайшли його для вас. Ви там не тільки зможете відпочити, але ще й допомогти зі збором на дрони для 100 ОМБР. Цікаво? Тут детальна інформація про це місце.

Телець: Пам’ятайте, що українська культура надзвичайно багата й цікава. Тому щоб ваші вихідні стали ще кращими зорі рекомендують відвідати виставку “Українська культура в об’єктиві”. На ній ви зможете побачити найкращі українські вишиванки.

Близнюки: Щоб раптове вимкнення електрики не зіпсувало ваші плани, зорі вже підготували для вас графік погодинних вимкнень. Тут зможете дізнатися у якій ви черзі та коли у вас не буде світла.

Рак: Якщо плануєте найближчим часом покупки, то вас точно зацікавить інформація, як отримати кешбек. Так, ось відповідь тут. 

Лев: Зорі нагадують, що у вас залишився ще один вихідний день. Тож, можете поїхати з друзями або близькою людиною на пікнік. Якщо не маєте власної автівки не страшно. Є таксі, а щоб ваша поїздка була вигідною Uklon дарує 70% знижки на поїздки при оплаті карткою.

Діва: Всі знають вашу творчу натуру. Можливо вас зацікавить виставка “Час в уламках”, в якій “покажуть” травми війни. На ній до речі будуть наші прикарпатські митці. Більше про саму виставку тут.

Терези: У вас залишився лише один вихідний. Проведіть його з користю. Можете обрати якусь подію з цього переліку. Там точно щось знайдеться для вас.

Скорпіон: Ваша доброта ваша зброя. Але нашим захисникам потрібна автівка, щоб боротися з ворогом. Тому зорі кажуть, що сьогодні вам треба задонатити на цей збір.

Стрілець: Не соромтеся! Приєднуйтеся до Скорпіонів.

Козоріг: Скоро літо. І всі знають, що ваша усмішка, як сонце, щоб вона була ще кращою не забудьте про відвідини стоматолога.

Водолій: Зорі вас кличуть в кіно. Тут якраз покажуть фільм Тараса Химича “Жива”. До речі, фільм заснований на реальних подіях, тому він точно стане ідеальним завершенням сьогоднішнього дня.

Риби: Можете приєднатися до Водолія. Крім перегляду фільму ви зможете допомогти нашим захисникам. Тож, як то кажуть “одним пострілом двох зайців” і тут не про зайців мова йде. Словом ви зрозуміли.

Пам’ятайте, що гороскопи – це лише загальні поради, які можуть бути або не бути актуальними для кожної окремої особи. Важливо слухати себе та власну інтуїцію. Бережіть себе та читайте Інформатор.

Головне фото ілюстративне. 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87