Івано-Франківськ До сайту

Почути: “Мамо, це я!” – мрія пані Наталії | історія матері військовополоненого

19 травня відбулась чергова акція “Не мовчи! Полон вбиває!” біля міської Ратуші. Мета — нагадати містянам про військовополонених Маріупольського гарнізону, всіх полонених та зниклих безвісти. Свою історію нам розповіла матір азовця пані Наталія. 

Повідомляє Інформатор.

В центрі міста зібралось близько 150 людей з гаслом “Free Azovsta Defenders”. До участі також приєдналась молодіжна організація “Центурія”.

Потім небайдужі вирушили у ходу містом з прапорами гарнізону і табличками із закликами не бути байдужими.

На акції Інформатор помітив жінку, що стояла із накинутим на плечах прапором “Азову”. Це пані Наталія, вона прийшла сюди сьогодні, бо вже третій рік жінка живе з однією мрією — почути голос свого сина.

19 травня 2022 року матір востаннє говорила з ним. Відтоді — тільки уривками дізнається хоч якусь інформацію про нього.

Чоловіка вдома чекають сини. Найменшому було всього 3 місяці, коли захисник поїхав на війну.

Зі слів пані Наталії, перед виходом з Азовсталі син казав їй, що поранених оборонців мають передати українській стороні, а усі інші будуть здаватися в почесний полон. Проте росіяни не дотримали своєї обіцянки та не віддали наших бійців навіть у критичних станах.

Минулого року, влітку, через російські ресурси син пані Наталії змін повідомити родині, що він живий.

Тут мені вночі дзвонить з нашої групи (ред. об’єднання родин азовців) … і кажуть: “що це, мабуть, ваш син передає “привіт”. І дійсно! Боже, я з тим сплю тепер цілий рік“, – ділиться жінка. Це було минулого липня, більше інформації про чоловіка немає.

Родини військовополонених продовжують боротися за своїх рідних. Про це ми писали раніше в нашому матеріалі: “2 роковини виходу оборонців Азовсталі, 2 роковини полону | як Франківськ бореться за Героїв“.

Франківців вкотре закликали не лишатися осторонь та не мовчати про захисників.

.

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87