Івано-Франківськ До сайту

Порадний гороскоп для прикарпатців на понеділок 20 травня

Завтра вже стартує новий робочий тиждень, а це означає, що усім без винятку знадобиться філіжанка кави зранку. А ось що ще готують зорі на завтра 20 травня, читайте далі. 

Повідомляє Інформатор.

Овен: Не залежуйтесь в ліжку. Завтра трафік дуже напружений, тому можете запізнитися на роботу.

Телець: Створіть для себе список завдань за пріоритетністю і рухайтесь від найважчих завдань до найлегших. Ввечері ви відчуєте задоволення від своєї продуктивності.

Близнюки: Ваше завдання завтра — це пригостити колег смаколиками. Так ваш день на роботі почнеться з гарного настрою.

Рак: Ввечері зорі рекомендують вам прогулятися біля міського озера. Це допоможе вам “провітрити” голову після напруженого дня.

Лев: Потурбуйтеся про своє здоров’я. Ви можете зробити повний чекап організму, проконсультуватися з лікарем та проти курс з оздоровлення.

Діва: Музика, кіно чи книги: обирайте, чим бажаєте зайнятися у цей день. Саме ваші хобі допоможуть вам надихнутися на продуктивність.

Терези: Час зробити добру справу. Ми пропонуємо звернути увагу на тваринок, що живуть на вулиці. Для цього ми підготували вам підбірку вихованців “Дому Сірка”, які стануть вашими найкращими друзями.

Скорпіон: Всесвіт радить вам зацікавитися медитацією. Це дозволить заспокоїти власні переживання та знайти спокій у буремному світі.

Стрілець: Генеральне прибирання — ось що потрібно зробити сьогодні. Присвятіть день, щоб освіжити свій дім перед літом.

Козоріг: Приготуйте щось смачненьке для рідних. Ми можемо порекомендувати шоколадний кекс за рецептом Євгена Клопотенка, детальніше тут.

Водолій: Приготуйте парасольки, бо погода нас не радуватиме. Завтра на Прикарпатті очікуються грози, тому вдягайтеся тепліше.

Риби: Вам зорі радять відпочити під мелодії улюбленої музики. Прокиньтеся за першим будильником, увімкніть улюблений трек та приготуйте смачний сніданок для себе та коханої людини. Так день має початися чудово.

Щоб не віщували зорі, якою б не була погода, пам’ятайте, що ваш настрій цілком і повністю залежить від вас!

Але що точно можемо порадити — це робити донат на ЗСУ щодня.

Тож бережіть себе, читайте Інформатор та допомагайте військовим.

Головне фото ілюстративне.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87