Івано-Франківськ До сайту

Ракам – потішити себе чимось смачненьким: гороскоп на 19 травня

Вчорашній день обійшовся без вимкнень електроенергії. Однак, це не означає, що НЕ потрібно її економити. Щоб сьогоднішні можливі вимкнення не зіпсували вам настрій ми підготували помічний гороскоп.

Повідомляє Інформатор

Овен: Сьогодні зорі рекомендують вам виспатись, адже завтра понеділок. Треба буде зранку вставати. Тому потіште себе міцним сном.

Телець: Скоро у вас покращиться фінансове становище. Тож, доречно буде подбати про захист банківської карти від можливих шахрайських схем. За цим посиланням знайдете поради як це зробити.

Близнюки: Відкрийте вікно! Вдихніть глибоко та насолоджуйтеся цим прекрасним мирним небом, але не забудьте за донат. Тут якраз збирають для бійців на Харківському напрямку. Залишилося ще трохи. Може саме ваших 50 грн стануть вирішальними.

Рак: Оскільки сьогодні всесвітній день випічки, зорі наполегливо рекомендують вам спекти щось смачненьке і пригостити ним колег по роботі. Повірте, що робота в той день принесе всім задоволення.

Лев: Якщо не знаєте чим завершити цей день, то подивіться поєдинок Усика з Ф’юрі. Можливо саме ваша глядацька підтримка допоможе Олександру виграти бій.

Діва: Не будьте такими сумними. Все буде добре. Краще подивіться, які кумедні та суперсерйозні примати є у Луцькому зоопарку. Вони ну дужее люблять позувати перед фотокамерами, але найкумедніше фото в кінці, там ще підпис до нього відповідний. Тож, гайда на нього дивитися.

Терези: Сьогодні піднебесся віщує вам неабиякий прилив енергії. Танцюйте, співайте, бігайте робіть все, щоб максимально з користю використати цю енергію.

Скорпіон: Пам’ятайте, що у нашому місті досі є тваринки, які шукають дім. Може маєте друзів, які зараз у пошуках домашнього улюбленця? Якщо так, то спрямуйте їх в Дім сірка, там вони точно зможуть знайти найкращого чотирилапого друга.

Стрілець: Сьогодні зірки пророкують вам пізнавальний день. Якщо любите гуляти біля міської ратуші, то знайте, що це вже четверта ратуша. Здивовані? Ми теж. Тут зможете дізнатися всю історію виникнення найпопулярнішої туристичної локації нашого міста.

Козоріг: Синоптики прогнозують дощову погоду, тому перед виходом на вулицю не забудьте взяти парасольку.

Водолій: Зорі знають про вашу любов до театру. Ви можете стати частиною театральної родини. Як? А ось, так. Всі деталі за посиланням. 

Риби: Якщо плануєте найближчим часом поїздки, подбайте про технічний стан свого автомобіля, знайте йому теж потрібне якісне пальне. Де воно є і скільки коштує можете дізнатися тут. 

Пам’ятайте, що гороскопи – це лише загальні поради, які можуть бути або не бути актуальними для кожної окремої особи. Важливо слухати себе та власну інтуїцію. Бережіть себе та читайте Інформатор.

Головне фото ілюстративне.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87