Івано-Франківськ До сайту

Каблучки золоті – і в серіях для дорослих і навіть в колекціях для дітей

Золото – це дорогоцінний метал, який обожнюють і споживачі і ювеліри. Майстри обожнюють голд за його красивий вигляд та слухняність. Адже в умілих руках ювеліра золото здатне приймати будь-які форми. А трішки експериментів зі сплавами і метал набуває потрібного кольору. Адже золото буває в відтінку червоному, жовтому та рожевому і навіть білому. Золото також люблять і споживачі. Чому? Тому що цей метал не виходить із моди і, як результат, ювелірні вироби з нього теж завжди актуальні. Крім того, золото пасує всім, тому в колекціях брендів представлені вироби і для жінок, і для чоловіків, і для дітей. І нарешті, золото це завжди солідно та респектабельно. Тому якщо ви хочете поповнити свій ювелірний арсенал достойною коштовністю – обирайте з золотих серій. І тим більше якщо ви в пошуках чогось для презенту – золота прикраса ідеальний вибір.

Ну а що обрати, адже золоті колекції ювелірних мануфактур дуже різноманітні і багатогранні. Експерти Злато радять оцінити серії, де представлені каблучки золоті. Це справді прикраса, яка підійде і юній панянці і солідній пані. І не має значення, ви обожнюєте класичний стиль чи спортивний. Якщо золота каблучка підібрана правильно в плані дизайну, вона ідеально доповнить і діловий лук, і спортивний образ, і вечірній аутфіт.

З декором чи без?

Каблучки золоті відрізняються в першу чергу відтінками, бо для їх виготовлення використовуються різні сплави. При цьому мова завжди йде про якісний високопробний дорогоцінний метал. Для виготовлення каблучок використовується золото 585-ї або 750-ї проби. Але на відтінкову палітру впливають саме додаткові елементи (мідь, цинк, срібло), які дозволяють голду набувати таких відтінків як:

Біле золото – це алхімія спеціального покриття. Після нанесення на золото шару родію метал набуває додаткового блиску та холодного білого кольору, а також стае ще більш зносостійким і гіпоалергенним.

На цьому різноманіття варіацій на тему каблучок з золота не закінчується. Всі прикраси створюються в тому чи іншому стилістичному рішенні та відрізняються за дизайном. Мануфактури пропонують колекції, де представлені вироби без додаткового декору. Але це не значить, що каблучка без декору у вигляді каменів виглядати нудно. Адже можна додати емаль, кераміку чи використати техніку діамантового гранування.

Щодо каменів, то так, вони додають шику виробам і тому експерти радять обережно підбирати прикрасу з каменями, враховуючи коли і куди ви її носитимете. Якщо це золота каблучка на кожен день, краще обмежитися моделями лаконічними та більш скромними (якщо вже йдеться про використання дорогоцінних каменів, вони мають бути невеликих розмірів і у невеликій кількості). А от якщо ви в пошуках каблучки з золота для вечірньої сукні, ту можна не обмежуватися ні масивністю самої прикраси, ні величиною та кількістю дорогоцінних каменів, які використані для інкрустації.

Якщо є сумніви – консультанти Zlato завжди допоможуть визначитися з вибором. Але головне всі каблучки золоті варті уваги і це справді достойний презент і дуже вигідне у всіх відношеннях придбання.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Хочете рекламу? Телефонуйте за номером 096 989 60 87