Івано-Франківськ До сайту

1 червня для знаків зодіаку: яку долю віщують зорі прикарпатцям

Ніч на 1 червня була важкою та виснажливою, тому рекомендація для всіх знаків буде наступна — перепочити, зарядити телефони та павербанки. Що ще зорі порадять прикарпатцям цього дня — читайте далі. 

Розповідає Інформатор.

Овен: Придбати півонії та задонатити на ЗСУ? Так-так це можливо зробити сьогодні на благодійному півонієвому поп-апі. Розповіли вчора у дайджесті подій на 1 червня. Зорі віщують, що час порадувати рідних букетом травневих селебріті на квітковому небосхилі.

Телець: У суботу 1 червня погода, авжеж, дуже непередбачувана. Попри дощі, температура повітря підніметься до 27 градусів, тому саме час вирушити на прогулянку під парасолькою. Така атмосфера ще й може налаштувати на романтичний настрій.

Близнюки: Час подорожей! Збирайте похідний рюкзак, готуйте перекус в дорогу та рушайте за покликом серця. В межах  Франківська можна побувати на Вовчинецьких горах, у Дем’яновому Лазі, на Бистриці.

Рак: Зорі пропонують вам максимально лінивий день. Читайте та занотовуйте: замовити улюблену доставку, увімкнути серіал чи розгорнути книжку і докласти максимальних зусиль, щоб солодко не заснути в ліжку. Чи й геть не докладати) Перезавантаження потрібне кожному та кожній.

Лев: Вам сьогодні всесвіт радить створити щось власними руками. Напрямок роботи обирайте собі до смаку, головне, робіть це з натхненням.

Діва: Займіться облаштуванням дому. Прикупіть келихи до свята, вазу для квітів, кухонне приладдя, набір інструментів, нову шафу  чи цікавий елемент декору. Можете звернутися до Левів і з останнім вони вам точно сьогодні допоможуть. Порядкування дому заспокоює та дає відчуття безпеки. Це зараз так потрібно, погодьтесь.

Терези: Ви сьогодні відповідальні за інших знаків зодіаку. Що потрібно? Перевірте, чи всі зарядили павербанки та телефони, прослідкуйте, щоб кожен економив електроенергію, закупіть свічки. До слова, обирати можете декоровані та з бажаним ароматом. Пам’ятайте, коли ми підготовлені, тоді спокійні. Нагадаємо, що сьогодні на Прикарпатті діятимуть погодинні вимкнення світла. Детальніше тут.

Скорпіон: Ви сьогодні організовуєте дозвілля для себе та близьких. Не хвилюйтеся, ми вам в поміч. Читайте наш матеріал “Куди піти у Франківську в суботу 1 червня: дайджест”. Хорошої суботи!

Стрілець: Зорі нагадують, що сьогодні День захисту дітей. Проведіть час з малечою чи то своєю, чи своїх близьких. Для прикладу, можете прогулятися, пограти в ігри на вулиці, подивитися мультики чи з’їсти морозиво. А взагалі всесвіт радить це робити частіше і в незалежності від свят.

Козеріг: Зорі промовляють: “Вам  час приєднатися до Раків та влаштувати справжній day off!”. Так і сказали, хто ми, щоб ослухатися?

Водолій: Зателефонуйте рідним, а за можливості — навідайтеся в гості. Це потрібно як вам, так і вашій сім’ї.

Риби: Зорі віщують вам кулінарний день. Обирайте, що приготувати: солянку з лимоном, сирний суп з фрикадельками, пасту Болоньєзе чи картопельку з котлеткою. Ну погодьтеся, останнє — в саме серденько. Успіхів!

А далі універсальна порада для всіх знаків зодіаку — це донат на ЗСУ.

Тож бережіть себе, читайте Інформатор та допомагайте військовим.

Читати також: Звільнені з полону українці 31 травня та чергова акція “НЕ МОВЧИ! ПОЛОН ВБИВАЄ!” : боротьба за наших людей триває

Головне фото згенероване ШІ. 

Дарія Нагорна

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87