Івано-Франківськ До сайту

Гороскоп для всіх прикарпатців на 2 червня

Що зорі віщують нам сьогодні окрім обмежень електроенергії? Дізнаємось у нашій постійній рубриці “Порадний гороскоп від Інформатора”. 

Розповідає Інформатор.

Овен: Почніть день зі смачного сніданку разом з родиною або близькими друзями. Це чудовий спосіб об’єднатися перед початком робочого тижня, тим паче, що в місті є багацько затишних ресторанчиків на будь-який смак.

Телець: Влаштуйте фотосесію на свіжому повітрі серед міста. Доведеться вийти із зони комфорту, та повірте, наважитись на це варто.

Близнюки: Зорі радять побалувати себе відпочинком в спа-салоні. Масаж, сауна та інші процедури допоможуть вам розслабитися та поновити сили.

Рак: Орендуйте кемпер та вируште в похід. Всесвіт кличе вас на відпочинок, тому не слід опиратися. Намагайтеся провести час в природі, подихайте свіжим повітрям, насолоджуйтеся краєвидами та спокоєм. Додаємо фото, щоб пробудити у вас поклик гір.

Лев: Відвідайте “Дім Сірка”. Притулок працює щодня з 9:00 до 15:00, а для тварин потрібен цілий перелік необхідного. Якщо ви вірите в карму, то саме час зробити добрий вчинок. Всесвіт підказує, що добро повернеться бумерангом.

Діва: Почніть ведення щоденника подяк. Щодня записуйте три речі, за які ви вдячні. Така психологічна практика допоможе навчитися цінувати те, що ви маєте.

Терези: Прийшло літо, а це означає, що час ласувати овочами та фруктами. Зорі радять включити до свого раціону різноманітні продукти та насичуватися вітамінами.

Скорпіон: Сьогодні поспати варто принаймні 7-8 годин за ніч, бо перед робочим тижнем варто виспатися та набратися сил. Рецепт вдалого сну: прийняти ванну з бульбашками зі свічками, а ось останні — необхідність. Нагадаємо, що в Україні діють погодинні вимкнення електроенергії.

Козеріг: Вам сьогодні зорі радять долучитися до акції “НЕ МОВЧИ! ПОЛОН ВБИВАЄ!”. Залучайте родину, друзів та навіть домашніх улюбленців. Це ваша місія від всесвіту!

Водолій: Прогулянка, біг, велосипед або заняття у спортивному залі — оберіть собі до смаку вид активності та вправляйтесь в ньому регулярно. Намагайтеся витрачати щонайменше 30 хвилин на фізичні вправи щодня.

Риби: Підготуйтесь до робочого тижня. Сплануйте свій час, виберіть пріоритетні завдання чи потреби й рухайтеся на їхнє скорочення. Стратегія вбереже вас від нераціонального витрачання часу.

А далі універсальна порада для всіх знаків зодіаку — це донат на ЗСУ.

Тож бережіть себе, читайте Інформатор та допомагайте військовим.

Читати також: Діти Франківська: фоторепортаж до Міжнародного дня захисту дітей

Головне фото згенероване ШІ. 

Дарія Нагорна

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87