Івано-Франківськ До сайту

Україна – Бельгія: поради енергетиків, де і коли подивитися матч під час відключень

У вирішальному матчі групового етапу Євро-2024, збірна України вийде на поле проти команди Бельгії. Ця гра обіцяє бути напруженою, адже обидві команди мають шанси на вихід у плей-оф, але не всім футбольним фанатам вдасться подивитися матч вдома. В “Прикарпаттяобленерго” на матч свої плани.

Повідомляє Інформатор 

Стартовий свисток пролунає о 19:00 за київським часом, але з цим “Прикарпаттяобленерго” повідомило про те, що скасувати ГПВ не можуть, але діляться секретом, як не пропустити важливий матч синьо-жовтих.

На офіційному сайті повідомили, що попри численні звернення мешканців Прикарпаття, енергетики не можуть не вимикати світло в цей час.

“На жаль, цього зробити ми не можемо. Щодня від НЕК «Укренерго» надходять вказівки про застосування/скасування графіків погодинних вимкнень. 26 червня Прикарпаття проводить разом із ГПВ”, – ідеться в повідомленні.

Та що можна зробити, щоб не пропустити завершальний матч групового раунду: поради від енергетиків

1. Запамʼятайте, які підчерги сьогодні після 19 будуть дві години зі світлом. Зокрема, це: 4.1, 4,2, 6,1, 6.2, 6.3 і 6.4. Зателефонуйте своїм друзям, знайомим, дізнайтеся, яка черга в них. Запропонуйте зібратися компанією, якщо за їхньою адресою вимкнень ввечері не передбачається. Гуртом завжди веселіше, а підтримка – сильніша.

2. Аналогічно за поданими чергами спробуйте знайти кафе, бар, де можна подивитися футбол. Або ж знайти ті заклади, які забезпечені генераторами.

3. Насамкінець зарядіть свої павербанки, щоб мати можливість дивитись матч на телефоні чи планшеті за допомогою мобільного інтернету.

Де дивитись матч 

Поєдинок Україна — Бельгія розпочнуться  о 19:00 за київським часом. У прямому ефірі покажуть регіональні канали “Суспільного” (“Суспільне: Київ”, “Суспільне: Львів”, “Суспільне: Одеса” тощо) та медіасервіс MEGOGO.

Крім того, в ефірі радіо Промінь відбудеться аудіотрансляція матчу. А Еспресо проведе текстову онлайн-трансляцію матчу.

Збірна України ще жодного разу не зустрічалася з Бельгією, тому це буде перша очна гра команд.

Букмекери вважають фаворитами матчу бельгійців. На їхню перемогу пропонують коефіцієнт 1,70, на нічию дають 4,70, виграш українців – 5,10.

Перед вирішальним туром вперше в історії ЧЄ по 3 очка мають одразу чотири команди з групи. Бельгія після несподіваної стартової поразки від словаків – 0:1, переграла румунів – 2:0. Після двох турів турнірну таблицю, завдяки кращій різниці забитих та пропущених м’ячів (3:2), очолює Румунія. Бельгія йде другою (2:1), Словаччина третьою (2:2), Україна — четвертою (2:4).

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87