Івано-Франківськ До сайту

Благодійний ярмарок відбувається у Франківську: можна придбати силянки, іграшки ручної роботи та фіалки

Сьогодні, 30 червня, неподалік площі Міцкевича зібралися майстри крафтових виробів, щоб зібрати кошти на ЗСУ. Продають, як то кажуть, до кольору, до вибору. Ярмарок буде працювати до 20:00. Що можна придбати, читайте в матеріалі. 

Повідомляє Інформатор.

Прилавки з крамом на благодійність вишикувались по периметру площі Міцкевича. Зразу біля банера можна помітити “точку” з фіалками. Обрати є можливість будь-якого кольору, а також в горщику, які коштують від 100 до 200 гривень, чи щипочки по 35 гривень.

Можна придбати й декоративні пляшки з авторським розписом, до прикладу, така маленька обійдеться у 100 гривень за штуку. На нашу суб’єктивну думку, стиль малюнків нагадує експресіонізм ван Гога.

Далі йдуть прикраси. Їх тут незліченна кількість й варіацій досхочу:

Силянки на фото нижче можна придбати від 400 до 1800 гривень. Все, авжеж, залежить від розміру та складності роботи.

А ось з чого виготовлені ці букети ви, певно, не здогадаєтесь. Інформатор припускав, що це полімерна глина, проте мисткиня здивувала — квіти виготовлені з мила.

Вартість одиничних виробів стартує від 60 гривень, а ось композиції можуть вартувати й 800.

Далі в затінку чоловік пропонує солодощі ручної роботи — як кількашарові десерти, так і кульки з пісочного тіста з мигдалем всередині. Останні Інформатор придбав на офіс, аби посмакувати з чаєм. Що ж, смаколики на редакції не затримуються надовго.

На дітей з прилавків “поглядають” десятки іграшок. Тут і совенята, і жабки, і котики, і ще якісь містичні персонажі з правого краю. Схожі вони або на лісовиків, або на домових, але такі милі, що точно позитивні герої оповідок.

Ці ляльки можна одягати на власний смак, тим паче, що мисткиня виготовляє для них власний “гардероб”.

Зайчики на шпильках чи гумках коштують по 50 гривень.

Вручені кошти організатори планують спрямувати на дрони для ЗСУ.

Дарія Нагорна

Читати також: Якими соціальними мережами найчастіше користуються франківці: опитування до Всесвітнього дня соціальних мереж

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87