Івано-Франківськ До сайту

Що віщує порадний гороскоп франківцям в останній день червня?

Вже завтра ми перегорнемо сторінку календаря на місяць липень. Хтось радіє, бо вже скоро осінь, хтось сумує, бо вже скоро осінь. Ну що ж, ми радимо почитати наш порадний гороскоп на останній день червня. 

Повідомляє Інформатор.

Овен: Щоб не пропустити літо, заплануйте для себе кожні вихідні. Радимо зосередитися на активному відпочинку.

Телець: Збирайте кошик для пікніка та гайда до Бистриці. Посмакуйте холодними напоями та фруктами на березі річки. Тільки нагадуємо про правила поведінки на воді! Краще взагалі уникнути купання, а тільки прийняти сонячні ванни.

Близнюки: Зорі бачать, що вам дуже кортить поласувати абрикосами. Де їх шукати та скільки коштують читайте в нашому матеріалі.

Рак: Чи запланували ви свій день народження? Рекомендуємо створити wish list, в якому ви зможете вказати бажані подарунки. Повірте, це значно полегшить життя рідним, друзям та коханим.

Лев: Заряджайте всі пристрої та готуйте свічки, 30 червня не мине без обмежень електроенергії. Та пам’ятайте, навіть за таких незручностей можна цікаво провести час, наприклад читати книжки чи слухати музику.

Діва: У день соціальних мереж, який святкують 30 червня, ми радимо утриматися від користування такими. Так-так, незвична порада, але всесвіт радить звернути увагу на здоров’я очей.

Терези: Бережіть себе від теплового удару. Вдягайте панамки чи кепки, коли виходите на вулицю.

Скорпіон: Зорі вам радять зарядити навушники, бо гул генераторів може добряче набридати.

Стрілець: Всесвіт вважає, що вам краще відпочивати сьогодні вдома в прохолоді. Наслідки магнітної бурі можна відчувати ще довго, тому краще попіклуватися про свій стан.

Козоріг: Вам зорі радять відправитися у мандрівку до села. Провідайте рідних і заодно насолодіться малинкою з городу.

Водолій: Для вас доля підготувала насичений день, щоб вдосконалити свої комунікаційні навички. Якщо говорити простою мовою, то зустріньтеся з друзями.

Риби: Займіться вдосконаленням свого портфоліо та резюме, адже вже завтра ми писатимемо про нові вакансії в Івано-Франківську. Будьте напоготові, можливо, це ваш час змін на краще.

Пам’ятайте, щоб не віщували зорі, ваш добробут та ментальне здоров’я залежить тільки від вас.

Інформатор бажає вам спокійних і мирних вихідних. Не забувайте про що щоденний донат на потреби ЗСУ.

Головне фото ілюстративне. 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87