Івано-Франківськ До сайту

Левам дивитися “Маленьку фею”, Дівам годувати собак: гороскоп для франківців на 3 липня

На Прикарпаття знову насуваються потужні магнітні бурі. Щоб легше їх пережити зорі радять почитати щось позитивне, наприклад наш помічний гороскоп.

Повідомляє Інформатор

Овен: Сьогодні в нашому місті знову дощитиме та вимикатимуть світло, тому це ідеальна можливість провести час з користю. Наприклад почитати щось цікавеньке. Зорі потрудилися і зробили для вас добірку книг, які варто почитати.

Телець: У зв’язку з останніми магнітними бурями всесвіт нагадує вам про профілактичні огляди. Тут якраз можна безоплатно обстежитися та проконсультуватися з лікарем.

Близнюки: Вихідні не за горами. Саме час планувати своє дозвілля. Почніть з відвідин нетворкінгу про розвиток власного бізнесу. Цікаво та корисно, чи не так?

Рак: Вам варто перепочити, зробити перерву у роботі. Щоб під час перерви ви не загубилися можете встановити на робочий стіл чи телефон календар з краєвидами нашого міста.

Лев: Зорі кажуть, що вам треба пригадати дитинство. Запасайтеся смаколиками й вирушайте на вистави у наш театр ляльок. Якраз встигаєте на “Маленьку фею”.

Діва: Ви знали, що вчора був день собак? Ні?.Нічого старшого у вас ще є шанс “бути помилуваними” якщо сьогодні придбаєте харчі для безпритульних собак і завезете їх у дім Сірка. Покваптеся!

Терези: Сьогодні вам варто правильно розподілити свій час, щоб не застрягнути у ньому, так, як це сталося з франківським “Біг-Беном”.

Скорпіон: Змініть середовище. Відпочиньте від шуму. Поїдьте за місто, наприклад у Букачівську громаду. Це оазис спокою, який вам зараз неабияк необхідний. Така зміна допоможе вам відновити ментальне здоров’я.

Стрілець: Вам навпаки треба залишитися в місті й завершити всі справи. Після цього можете з чистою душею їхати на відпочинок.

Козоріг: Сьогодні своє професійне свято відзначають представники українських зенітних ракетних військ. Привітати  їх ви можете донатами. Тут якраз збирають на автівку для наших захисників.

Водолій: Не забудьте сьогодні помити голову.

Риби: Подивіться сьогодні якусь комедію, це допоможе вам відновити сили та енергію.

Пам’ятайте, що гороскопи – це лише загальні поради, які можуть бути або не бути актуальними для кожної окремої особи. Важливо слухати себе та власну інтуїцію. Бережіть себе та читайте Інформатор.

Головне фото ілюстративне.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87