Івано-Франківськ До сайту

На Прикарпатті ще 6 інтернет-провайдерів не уклали договір з обленерго

Нагадаємо, що станом на 18 червня, було зафіксовано 40 порушників, які неправомірно встановили свої мережі на опорах АТ “Прикарпаттяобленерго”. Станом на сьогодні, більшість з них вже уклали договір. Тільки 6 інтернет-провайдерів ще залишилися незаконно.

Повідомляє Інформатор покликаючись на Прикарпаттяобленерго

Зараз залишились 6 порушників: у селі Космач, Маркова, присілок Березів, смт Верховина.

15 липня цього ж року – останній день, коли провайдери можуть укласти договір.

Якщо договір до того часу не буде укладений, то після 22 липня працівники філій Прикарпаттяобленерго розпочнуть роботи з демонтажу мереж порушників. 

Все обладнання, демонтоване працівниками філії на мережах 0,4-10 кВ, буде марковане та передане на зберігання у центральний склад обленерго на один рік. Якщо власник обладнання не звернеться за його поверненням, обладнання буде утилізоване.

Щоб уникнути демонтажу мереж, інтернет-провайдерам терміново необхідно звернутися в Центр обслуговування клієнтів місто Івано-Франківськ, вул. Надрічна, 4Б та укласти договір з доступу до інфраструктури підприємства.

Необхідно сплатити вартість незаконного користування опорами та штраф. Якщо провайдер звернеться до компанії вже після того, як його обладнання демонтують, оплатити потрібно буде і вартість робіт з демонтажу.

Укладання договору з обленерго робиться для того, щоб у випадку аварійних ситуацій, працівники мали безперешкодний доступ до електроопори.

Головне фото ілюстративне.

Читати також: На Прикарпатті інтернет-провайдери незаконно встановили своє обладнання на електроопорах.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87