Івано-Франківськ До сайту

Альтернатива фастфуду: рецепт кабачкових нагетсів

Якщо ви любителі закладів швидкого харчування, то точно коли-небудь смакували нагетсами із курячого філе. Спробуйте зробити альтернативу. Приготуйте вдома більш бюджетний та корисний варіант нагетсів із кабачка. Рецепт читайте у матеріалі.

Пише Інформатор покликаючись на сайт новин Волині “Конкурент”.

Інгредієнти:

Що ж перейдемо до приготування.

Пару кабачків помийте та наріжте довгастими шматками. Додайте до них сіль та залиште на 15 хвилин, для того, щоб стік весь сік. Згодом його просто злийте.

Змішайте сухарі для панірування та дрібно натертий  твердого сир, паприку та часник. В окремій мисці збийте яйця.

Кабачок паніруйте в три етапи: в борошні, яйці та суміші сухарів із сиром. Викладіть на деко застелене пергаментом.

Випікайте при 200 градусах протягом 30 хвилин.

Для того, щоб нагетси були ще смачніші — приготуйте ніжний соус до страви. Змішайте сметану, кріп і натертий часник, за бажанням додайте сіль та улюблені прянощі.

Інформатор бажає вам легкого приготування та смачного!

Читати також: Літній салат із кавуна: рецепт.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87