Івано-Франківськ До сайту

“Книжна Княжна – 2024”: конкурс бібліотечної краси у Надвірнянській бібліотеці

26 липня, у Надвірнянській бібліотеці для дітей та юнацтва відбувся другий конкурс бібліотечної краси “Книжна Княжна – 2024”.

Розповідає Інформатор.

Сьогодні, у залі бібліотеки зібрались містяни, гості міста та журі щоб оцінити виступи учасниць конкурсу “Книжна Княжна – 2024”.

Мета благодійного конкурсу — популяризація української сучасної бібліотечної справи, підвищення престижності творчої праці бібліотек та залучення до читання молодіжного вектора суспільства.

5 учасниць змагались у номінаціях:

Переможці І етапу отримали солодощі, квіти, та сертифікати на персональну зйомку від кінофотостудії “Трембіта” на замку “Краснодвір”, а також всі учасниці отримали дипломи, грамоти та подяки.

Конкурс оцінювали кваліфіковані журі. Система оцінювання — від 1 до 5. Для конкурсу було розроблено оцінювальні таблиці, підсумкові таблиці та протоколи. Оцінювання відбулось прозоро та відкрито, методом підіймання оцінок, які були доступні для перегляду, як учасникам, так глядачам.

Наступний конкурс відбудеться 30 липня у Надвірнянському міському будинку культури. Нагадуємо учасниці, які перемагають в першому етапі автоматично переходять до другого етапу конкурсу.

Богдана Іванків 

Читайте також:  Кіно на Замку у Надвірній: показ фільму просто неба