Івано-Франківськ До сайту

Що зорі радять прикарпатцям на 26 липня?

Ранок останнього робочого дня цього тижня. Поки очікуєте на каву, поки застрягли в заторах, поки їдете в ліфті — дізнайтеся, що віщують зорі для вас в останню п’ятницю липня. 

Пише Інформатор.

Овен: Вдягайтесь тепліше і потурбуйтесь, щоб рідні теж були в теплі. На заміну шаленій спеці прийшла відчутна прохолода.

Телець: Концентруйтеся на роботі. Зорі радять подбати про свою уважність.

Близнюки: День починається з хороших справ, наприклад з донату на FPV-дрони на офіційні реквізити Сергія Стерненка:

Рак: Зорі рекомендують поснідати з користю й відмовитись від кави на сьогодні. Замініть напій на чай, сік чи просту воду.

Лев: Саме час для подарунків, а щоб друзі та близькі не помилились з вибором, створіть wish list з переліком найбажанішого. Так ваші рідні зможуть краще вас дізнатися.

Діва: Час поповнювати домашню бібліотеку. Якщо ж бажаєте зачепити тему 18+, то й тут Інформатор має підбірку з 3 книг про секс, стосунки й задоволення. Приємного читання!

Терези: Сплануйте свої вихідні. Один день виділіть на домашні справи, інший — на зустріч з друзями або відпочинок наодинці.

Скорпіон: Якщо ви вже плануєте підготовку до обмежень світла цієї осені та зими, то всесвіт радить почитати наші матеріали-огляди вартостей повербанків та EcoFlow.

Стрілець: Прийміть сьогодні розслабляючу ванну з бульбашками. Ще доповніть відпочинок смаколиками та декількома серіями улюбленого ситкома.

Козоріг: Будьте обачні під час мандрівок у Карпати. Дотримуйтесь правил безпечних походів у гори й тоді відпочинок дійсно буде на благо. Не забудьте зробити фото та відео для travel-історій.

Водолій: А вам сьогодні всесвіт радить поспостерігати, як Олександра Терен та Мішель Андраде досліджують Барселону на кріслах колісних. Й визначене місто Іспанії побачите, й про інклюзивність дізнаєтесь більше:

Риби: Вам зорі рекомендують знайти дрібку спокою в шаленому потоці справ. Наприклад, можете щовечора перед сном приділяти 10 хвилин свого часу на розтяжку та йогу. Що таке формула здоров’я і як її знайти, читайте в матеріалі-лонгріді “Відверто про тіло, спорт та жіночі животики: інтерв’ю з йогинею Іриною Димид”.

Пам’ятайте, щоб не віщували зорі, ваш добробут та ментальне здоров’я залежить тільки від вас.

Інформатор бажає вам тільки хороших новин! Вірте в Україну та допомагайте ЗСУ.

Головне фото згенероване ШІ.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87