Івано-Франківськ До сайту

Бурштинці можуть залишитись без світла через борг для АТ “Прикарпаттяобленерго”

Через борги у понад 1 млн грн Прикарпаттяобленерго має вжити заходів щодо припинення електропостачання на низку об’єктів КП «Житловик» у Бурштині.

Повідомляє Інформатор посилаючись на АТ «Прикарпаттяобленерго»

«Починаючи від квітня 2024 року та станом на сьогодні, КП «Житловик» боргує 796 520,18 грн. за надані послуги з розподілу електричної енергії та 308 036,77,30 грн. за перетікання реактивної електричної енергії. Загальна сума боргу складає 1 104 556,95 гривень.

Прикарпаттяобленерго неодноразово зверталося до «Житловика» з проханням сплатити вартість спожитої електроенергії та до місцевої влади щодо врегулювання проблеми, проте наразі ситуація не змінилася,  сума боргу не сплачена.

У зв’язку з цим, 30 липня буде здійснено припинення розподілу електричної енергії у відповідності до підпункту 3 пункту 11.5.2 Кодексу Систем Розподілу, затвердженого Постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 14.03.2018 №310 із змінами і доповненнями. Під загрозою вимкнення можуть опинитися ряд каналізаційно-насосних станцій, очисних споруд і свердловин КП «Житловик».

Щоб не допустити надзвичайних ситуацій техногенного характеру, АТ «Прикарпаттяобленерго» закликає КП «Житловик» виконати договірні зобов’язання та погасити заборгованість.”, — йдеться у заяві “Прикарпаттяобленерго”.

Інформатор з’ясовує деталі.

Фото взято з офіційного сайту Бурштинської міської ради.

Читати також: Хороші новини від “Прикарпаттяобленерго” : світло буде майже увесь день 29 липня

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87