Івано-Франківськ До сайту

12 мінімальних зарплат – у скільки обійдеться сімейний відпочинок у Буковелі

Станом на зараз мінімальна зарплата в Україні за місяць роботи становить  8 тисяч гривень. Проте для сім’ї з чотирьох осіб цієї суми не вистачить і на один день у Буковелі з проживанням. Детальний аналіз тижневої відпустки на курорті далі матеріалі.

Повідомляє Інформатор.

Нещодавно журналісти Інформатора поцікавилися, скільки коштуватиме відпочинок у Буковелі та підбили підсумки.

Зазначаємо, що даний підрахунок вартості базується на мінімальних цінах для відпочинку чотирьох осіб терміном 7 днів, але все ж вони можуть бути приблизними.

Проживання:

Якщо мова йде про офіційні готелі, то ціна варіюється від 1800 грн до 80 тис. грн за ніч. Вартість залежить від кількості осіб, наявності домашніх улюбленців, а також якості номера.

У приватних орендарів  ціни коливаються від 500 грн за номер на двох осіб та до 1500 грн за номер на двох осіб.

Харчування:

В деяких готелях у Буковелі при оренді номера, включено безплатні сніданки, а також є випадки де сніданки коштуватимуть не більше як 600 гривень. Обіди та вечері — коштують в районі від 300 грн на одну людину. А це від 900 грн на день з людини, або 600 з безплатними сніданками.

У приватному секторі ситуація трохи інша. При оренді великої кількості номерів або цілого поверху, часто можна домовитися про безплатні сніданки, а деколи й про вечерю. Але здебільшого вартість обіду становить від 200 до 300 грн на одну людину тож за 3 прийоми їжі в день треба заплатити 600-800 грн

Розваги:

В середньому цінова політика Буковелю становить від 300 грн за певні послуги, наприклад підйомники.

З’їзд на родельбані – від 600 гривень з 1 особи, а вдвох поїздка обійдеться в 1000 гривень.

Квиток на велике колесо огляду коштуватиме вам 300 грн за дорослого, а також 210 грн за пільгове або дитяче місце.

Підсумок: В результаті, відпочинок у Буковелі сім’ї на чотирьох людей, з проживанням у готелі, обійдеться близько 44,4 тис. грн і це тільки за проживання і харчування. Якщо порахувати ще розваги, то можна додати сюди ще тисяч 50 (це залежить від ваших бажань та кількості осіб).

Якщо ж орендувати особняк, або кімнати у приватних осіб, то відпочинок обійдеться приблизно у 20 тисяч гривень, а також тих самих 50 тисяч на розваги.

В результаті, близько від 100 тисяч гривень за 7 днів у Буковелі з проживанням у готелі та приблизно від 70 тисяч гривень, з проживанням у кімнаті приватних орендарів.

Читати також: 150, 200 чи 500 гривень : скільки містяни витрачають щодня у Франківську?

Руслан Годованець

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87