Івано-Франківськ До сайту

У Надвірнянському ліцеї тестують застосунок “Мрія”

Івано-Франківщина стала однією з шести областей, де розпочали пілотний запуск нового освітнього сервісу. Загалом в ньому беруть участь 40 шкіл з різних куточків України. Детальніше про застосунок читайте у матеріалі.

Повідомляє Інформатор покликаючись на голову Івано-Франківської ОВА, Світлану Онищук.

“Мрія” – перший освітній державний застосунок для учнів, батьків та вчителів, який призначений для того, щоб трансформувати українську освіту.

Перші результати використання «Мрії» уже змогли оцінити учні, батьки та вчителі Надвірнянського ліцею №1, в якому поряд з місцевими навчаються діти з Луганщини, Харківщини, Донеччини, Запоріжжя.

Як зауважив директор ліцею Іван Криска, серед головних переваг застосунку – зменшення обсягів паперової роботи, спрощення адміністративних процесів, що дозволяє зосередитися на якості навчання дітей. Наразі у навчальному закладі прагнуть повністю інтегрувати «Мрію» та готові допомагати іншим школам з використанням застосунку.

Серед переваг «Мрії» для дітей розробники називають: цифровий освітній документ Мрія-ID, бібілотека контенту, план дня, а також розклад уроків, оцінки та коментарі до них, домашні завдання та нагадування про терміни їх виконання.

А от для батьків: зручний доступ до розкладу уроків, оцінок та завдань.

Для вчителів: просте і зручне ведення журналів, виставлення оцінок, додавання коментарів та контроль за відвідуванням учнів.

Читати також: Сильний дощ: прогноз погоди на 4 серпня в Івано-Франківську.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87