Івано-Франківськ До сайту

Образи франківчан на аніме-фестивалі: опитування

В Івано-Франківську відбувся яскравий SUMMER ANIME&K-POP FESTY 2024, який зібрав безліч шанувальників аніме та корейської попкультури. Які образи та враження мали учасники заходу, читайте у матеріалі.

Інформатор опитав учасників SUMMER ANIME&K-POP FESTY 2024. Що відповіли косплеєри?

“Мені подарували костюм покоївки. Коли я дізналась, що у Франківську буде фестиваль з аніме, я вирішила його вдягнути. І докупила вушка”, — ділиться учасниця заходу.

“Це bunny suit. Багато персонажів малюють в такому стилі. Тобто це бодік зайця, заячі вушка і заячий хвостик”, — розповідає інша опитувана.

Загалом косплеєри вбирались в образи улюблених персонажів з ігор та серіалів. Зізнаються, що збирати костюми не дуже важко, головне мати бажання.

“Все швидко збирається. Головне — хотіти”, — розповідає хлопець у костюмі Зіка з “Атаки Титанів”.

Подія стала справжнім святом для тих, хто захоплюється азійською попкультурою, створивши теплу і дружню атмосферу серед однодумців.

“Мені подобається, я перший раз на такому. Ще на такому не бував, поки що. Я в захваті”, — ділиться враженнями про фестиваль опитуваний.

“Це дуже круто”, — каже косплеєрка.

@informator_if 🎡 SUMMER ANIME&K-POP FESTY 2024 Інформатор опитав учасників фестивалю про їхні образи та враження від яскравого фестивалю. #іванофранківськ #аніме #фестиваль #кпоп #animefest #anime #kpop #опитування ♬ оригінальний звук – Інформатор Івано-Франківськ

Читайте також: «Потрібно шукати в собі сили жити це життя»: інтернет сенсація Геля Зозуля в Івано-Франківську

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87