Івано-Франківськ До сайту

На «ти» із гаджетами: у Франківську літніх людей запрошують на заняття з цифрової грамотності

10 серпня в Івано-Франківську проведуть заняття з цифрової грамотності для дорослих та людей літнього віку. Говоритимуть про пошук інформації в Інтернеті. Участь безоплатна.

Повідомляє Інформатор покликаючись на Освітньо-культурний Гончаренко центр.

Організатори заходу зазначають, що заняття проводяться в межах курсу цифрової грамотності для людей літнього віку, який діє на базі освітнього центру.

«Цей курс пройшли вже понад 100 студентів літнього віку, і ми не плануємо зупинятися — продовжуємо навчати дорослих користуватись гаджетами, розглядаємо, як встановлювати додатки, реєструємось та вивчаємо «Приват24», — діляться у команді центру.

На занятті в суботу розглядатимуть, як знаходити потрібну інформацію, чим відрізняється браузер від пошукової системи, чому ми кажемо «гуглити», що таке вкладки та закладки та навіщо очищувати історію пошуку.

Заняття проведуть у суботу, 10 серпня, о 10:00 за адресою вул. Незалежності, 113 (Гончаренко центр Івано-Франківськ). Для участі достатньо заповнити коротку форму за цим посиланням.

«Ми хочемо, аби більше людей літнього віку були на «ти» із гаджетами. Не потрапляли на шахрайські схеми в Інтернеті та ішли в ногу з часом. Ми раді збирати на курсі однодумців та активних франківців — чекаємо на кожного та кожну», — діляться у команді центру.

Додамо, що Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безплатних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього.

Читати також: Наймузичніший фільм року: де подивитися «Яремчук: Незрівнянний світ краси» в Івано-Франківську

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87