Івано-Франківськ До сайту

“Жінки в безпеці” в Івано-Франківську відбудеться Безпековий форум 2024

13 серпня, Громадська організація «Д.О.М.48.24» організовує Безпековий форум 2024 в Івано-Франківську в межах проєкту «Жінки в безпеці».

Повідомляє Інформатор 

Як повідомила Інформатору організаторка заходу, пані Юлія, вони вже організували такий форум, в результаті він був успішний, після того було багато відгуків. Тепер повторюють схоже, тому що теми такі, які зараз є гострими.

Ми поговоримо про різні форми безпеки з поліцією, з громадським сектором, також у нас буде сесія про ментальне здоров’я з психіатринею і сесія по комунікаціях і між тим, ми будемо організовувати панельні дискусії. Спікери та спікерки будуть виступати та можна буде ставити питання“, – зазначила організаторка.

Основні теми форуму:

Для кого:

Громадська організація “Д.О.М.48.24” була заснована у 2015 році в Івано-Франківську внутрішньо переміщеними особами з Донецької, Луганської областей та Криму. За цей час їхня діяльність змістила свій фокус з соціальної інтеграції ВПО на захист прав жінок, в тому числі – ВПО.

Дата і місце проведення: 13 серпня 2024 (вівторок) з 10:00 до 18:00 в актовому залі Католицького ліцею, вулиця Шевченка, 11.

Реєстрація вже закрита, оскільки набрана достатня кількість учасників/учасниць.

Нижче подаємо програму форуму:

Головне фото ілюстративне.

Читати також: Хвостики шукають дім в Івано-Франківську.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

                                                                                                         Телефонуйте за номером 096 989 60 87