Івано-Франківськ До сайту

На війні Прикарпаття втратило трьох героїв

За Батьківщину загинули прикарпатці Володимир Вістовський, Василь Назарук та Олег Северин. 

Із сумом повідомляє Інформатор 

Долинська громада втратила Героя Володимира Вістовського

Про загибель воїна повідомив на Facebook-сторінці міський голова Долини Іван Дирів.

Вістовський Володимир Васильович народився 8 квітня 1985 року. Був кулеметником першого стрілецького відділення другого стрілецького взводу першої стрілецької роти військової частини А4220, сержант. Загинув 9 серпня під час виконання бойового завдання поблизу Воздвиженки, Донецької області.

Його героїзм і відвага, проявлені в боротьбі за свободу та незалежність нашої країни, є прикладом справжньої мужності. Володимир залишиться в наших серцях як символ самопожертви та відданості Співчуття сімʼї, родині та всім близьким Героя. Наші серця з вами у цей важкий час, і ми молимося, щоб Господь допоміг пережити цю важку втрату. Дата і час зустрічі тіла загиблого будуть повідомлені додатково“, — йдеться у дописі Івана Диріва.

 

На війні загинув житель селища Отинія

Про це повідомив на своїй Фейсбук-сторінці Максим Сарахман.

Василь Назарук 1978 року народження. Був водієм автомобільного відділення, мінометного взводу, мінометної батерії, механізованого батальйону, військової частини А4667 .

Загинув 10 серпня 2024 року під час обстрілу FPV-дроном противника, отримав поранення несумісні із життям поблизу населеного пункту Стариця, Чугуївського району Харківської області.

Словами неможливо передати біль втрати, який спіткав рідних та близьких Василя. Він був справжнім патріотом, який віддав своє життя за мир та свободу України. Вічна памʼять герою!“, — йдеться у дописі.

Снятинська громада втратила захисника Олега Северина

Про загибель воїна повідомили на Фейсбук-сторінці Снятинської міської ради.

Олег Северин 1981 року народження. Загинув 9 серпня під час ведення бойових дій на Сумщині.

“У ці дні скорботи важко віднайти слова, які би змогли полегшити душевний біль від втрати рідної Вам людини. Прийміть найщиріші співчуття. Нехай пам’ять про Героя назавжди залишиться у наших серцях. Вічна шана і пам’ять Герою…”, — йдеться у дописі.

Вічна пам’ять всім полеглим захисникам. Світла пам’ять Героям! 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87