Івано-Франківськ До сайту

Кращі басейни Івано-Франківська: де можна провести час з користю?

Літо потрохи добігає кінця, але поки ще на вулиці гріє тепленьке сонечко варто сходити на річку або в басейн. І сьогодні Інформатор підготував для читачів підбірку місць, де можна поплавати з сім’єю та друзями.

Пише Інформатор

Відкриває нашу підбірку Aquababy

Мережа цих басейнів спеціалізується тільки на дитячому плаванні. Температура води у цих басейнах сягає 29-33 градусів. Тут навчають діток віком від 1 місяця та до 12 років.

Де: вул. Івасюка 11, провулок Надії 2. Івано-Франківськ.

Басейн коледжу фізичного виховання

Басейн знаходиться на території коледжу, є групи для дітей від 7 років, де разом з ними займаються професійні тренери. Є всі умови не тільки для занять спортом, але й для відпочинку.

Де: вул. Гетьмана Мазепи 142а, Івано-Франківськ.

Party Club

Тут є сауна з басейном, кімнатою відпочинку та більярдом. В цьому місці ви можете добре відпочити разом з друзями або ж сім’єю.

Де: вул. Вовчинецька 225, Івано-Франківськ.

 Parilkin HOUSE

В цьому закладі ви зможете зануритися в атмосферу справжнього курорту, насолодитися традиційною лазнею і провести час з друзями або родиною. Місткість цього закладу становить 15 осіб. Тут є сауна з комфортними умовами, великий чистий басейн та простора парна кімната.

 Де: вул Топольна, Івано-Франківськ

Роса

В цьому місці ви можете знайти басейн з підігрівом розміром 3х6 метрів. Зокрема, тут є затишна та атмосферна сауна на дровах, де ви зможете розслабитись та приємно провести час у компанії друзів і близьких людей.

Де: вул. Василя Стефаника 44, Івано-Франківськ.

Руслан Годованець

Читати також: Івано-Франківськ отримає новий громадський транспорт

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87