Івано-Франківськ До сайту

У Франківську троє молодиків побили пасажира маршрутки: відео

14 серпня у комунальному автобусі № 58 Івано-Франківська між пасажирами трапилась сутичка в результаті якої постраждав 39-річний чоловік. Поліцейські розпочали кримінальне провадження. Деталі пригоди у матеріалі.

Повідомляє Інформатор покликаючись на Поліцію Івано-Франківської області.

Конфлікт у громадському транспорті між пасажирами трапився вчора приблизно о 18:00. Молодики курили електронну сигарету в автобусі. Опісля зауваження, яке їм зробили водій та інші пасажири, почалась сутичка.

Очевидці розповіли, що троє парубків, які їхали в маршрутці, відчинили вікно і почали курити. На зауваження водія та інших пасажирів відреагували агресивно.

Згодом, коли водій автобуса попросив їх вийти почався конфлікт, в результаті якого потерпів 39-річний мешканець Івано-Франківська. Йому завдали декілька ударів в обличчя та по тілу. Поліцейські відібрали у потерпілого заяву.

Одного з фігурантів правоохоронці виявили за місцем проживання. Його доставили до Івано-Франківського РУП. Свою вину він визнав. На момент конфлікту 19-річний молодик був у нетверезому стані.

Слідчі Івано-Франківського РУП розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство, вчинене групою осіб) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від п’яти років обмеження волі або ж до чотирьох років ув’язнення. Тривають слідчі дії.

Відео бійки наводимо нижче:

Читати також: В Івано-Франківську жінка випала з маршрутки під час руху (відео).

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87