Івано-Франківськ До сайту

Абхазька аджика за рецептом від Інформатора

Хоч і аджику придумали в Абхазії, але популярністю вона користується і в Україні. Чи не кожна господиня має власний рецепт аджики з різними інгредієнтами. Ступінь гостроти теж відіграє велику роль. Інформатор підготував для вас перевірений рецепт смачної та простої у приготуванні аджики.

Інформатор ділиться з вами рецептом.

Інгредієнти на одну порцію:

Приготування

Спочатку потрібно всі овочі почистити та порізати, щоб зручно було молоти їх у м’ясорубці.

Помідори, перець, моркву, цибулю, яблука та паприку помолоти.

Коли всі овочі вже помололи, то до них потрібно додати оцет, олію, цукор та сіль. Все перемішати та варити 2 години на маленькому вогні.

Після того, аджику пересипати у банки (раніше підготовлені до консервації) та накрити алюмінієвою кришкою.

Стерилізувати банки з аджикою 30 хв.

Після того банки закатати та накрити рушником.

Смачного!

Інформатор бажає вам вдалих рецептів.

Читати також: Як правильно підготувати банки до консервації: поради

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87