Івано-Франківськ До сайту

Як зміниться парк по вулиці Молодіжній в Івано-Франківську

У Франківську на вулиці Молодіжній планують облаштувати багатофункціональні відпочинкові зони для людей різного віку. Підписали даний грантовий договір по проєкту “Міські парки мають значення – новий підхід до управління міськими зеленими насадженнями в Івано-Франківську та Жешуві (ParksMatter)”.

Повідомляє Інформатор покликаючись на Західний кур’єр.

Директор Департаменту Ігор Попадюк разом з директоркою КП “Центр розвитку міста та рекреацій” Русланою Василюк, підписали грантовий контракт на загальну суму 1 168 843,06 євро (бюджет для Івано-Франківська – 576 503,62 євро) для реалізації проєкту “Міські парки мають значення – новий підхід до управління міськими зеленими насадженнями в Івано-Франківську та Жешуві (ParksMatter)” у рамках програми Interreg NEXT Poland – Ukraine 2021-2027.

Головна мета проєкту – розробити та впровадити новий сталий підхід до управління міськими зеленими насадженнями з посиленням експертних компетенцій та підвищенням екологічної обізнаності населення у транскордонному регіоні”, – йдеться у повідомленні.

Основні заходи проєкту спрямовані на:

В Івано-Франківську проєкт буде реалізовуватися в парку Молодіжний, де планується облаштування багатофункціональних відпочинкових зон для різних категорій населення”, – зазначають у дописі.

Читати також: “Наздибали” 160 тисяч гривень: у Франківську відбувся благодійний вуличний фестиваль.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87