Івано-Франківськ До сайту

Заміна Склопакетів в Івано-Франківську: де змовити послугу

Компанія «Ремонт вікон та дверей» пропонує послуги з заміни склопакетів у вікнах та дверях в Івано-Франківську. Наші майстри, з досвідом роботи понад 10 років, забезпечують якісний ремонт із гарантією на один рік.

Наші послуги з заміни склопакета включають:

Ми працюємо з відомими профільними системами (KBE, Rehau, Aluplast та ін.) та надійною фурнітурою (Maco, GU, Winkhaus тощо), що забезпечує довговічність і надійність ваших вікон та дверей.

Окрім заміни склопакетів, компанія «Ремонт вікон та дверей» пропонує широкий спектр послуг з обслуговування та ремонту вікон і дверей. Ми виконуємо регулювання пластикових та дерев’яних вікон, заміну фурнітури, ущільнювачів, налаштування доводчиків, герметизацію швів та утеплення вікон. Також надаємо послуги з ремонту алюмінієвих і пластикових дверей, включаючи заміну замків, ручок, петель, ножиць і редукторів. Наші фахівці встановлюють москітні сітки, балконні клямки та ручки курця. Ми гарантуємо якість кожної послуги та пропонуємо доступні ціни.

Для замовлення послуг відвідуйте сайт компанії https://remont-okon-dverey.com.ua/ivano-frankivsk/ або телефонуйте за номерами: 098-128-47-98 або 099-734-92-20.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Хочете рекламу? Телефонуйте за номером 096 989 60 87