Івано-Франківськ До сайту

Візуалізуй характер свого закладу з Nsd Group

Успішність ресторанної справи складається з багатьох умов: вправність шефа, точне око бармена, довершеність страв та напоїв, привітний та професійний персонал. Проте є один критерій, який гість розгледить за лічені секунди ще на порозі ресторану — це дизайн закладу. Тому вдале втілення його характеру — це пріоритет у створенні бренду. 

Nsd Group вже 19 років реалізує найсміливіші проєкти у сфері будівництва й найголовніше, компанія створює дизайн ресторану “під ключ”.

Лишень такий досвід дозволяє відчути потребу клієнта та реалізувати заклад мрії. Можливо, це буде ресторан із сучасним дизайном, що стане трендом соцмереж?

А як щодо щоденно гамірної кав’ярні, яка стане втіленням зеленого оазису серед кам’яних джунглів?

Чи ваш заклад покликаний бути місцем зустрічі близьких друзів за келихом коктейлю?

Nsd Group втілить характер вашого закладу за допомогою декору, меблів та навіть освітлення. Концепція вашого закладу буде втілена через дизайн ресторану, що доповнить загальне враження та довершить задоволення від смаку страв візуальною досконалістю.

Та чи не кожен ресторатор погодиться, окрім довершеної картинки має бути й довершена функціональність. Саме тому мета компанії реалізовувати й комфортні робочі місця для персоналу, гардеробні та фотозони.

Чому варто замовити дизайн ресторану в Nsd Group?

Фахівці допоможуть визначити цільову аудиторію, що вплине на акценти у виборі стилістики вашого закладу. Компанія Nsd Group створює дизайни для ресторанів найпрестижнішого рівня, закладів сучасного сегмента та повсякденного типу, сімейних ресторацій та закладів швидкого харчування, кафетеріїв та барів, а також їдалень з можливістю самообслуговування для офісних працівників.

Проєкт дизайну ресторану втілюється з врахуванням найменших дрібниць, щоб комфорт відчували як відвідувачі, так і персонал. Ідеальний результат досягається зняттям вимірів приміщення, визначенням технічного стану комунікацій, здійсненням фото- та відеофіксації приміщення (для подальшої візуалізації), створенням проєкту, детальної технічної документації, кошторису на будівельні роботи та чорнові матеріали в рамках замовленої послуги.

Nsd Group здійснює авторський та технічний нагляд у процесі роботи та по її завершенню, а також надає консультацій у підборі предметів декору.

Компанія допоможе як підібрати стиль закладу відповідно до концепції, так і реалізувати ваші найсміливіші ідеї завдяки комбінуванням освітлення, багаторівневими стелями та підлогами, перегородками, колонами, живим живоплотом та акваріумами.

Дизайн ресторану передбачає клопітку та відповідальну працю для успіху вашого бізнесу, тому довірте справу професіоналам з Nsd Group!

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Хочете рекламу? Телефонуйте за номером 096 989 60 87